We zijn een netwerk maar op een website kunnen we niet met elkaar communiceren. Onze nieuwsbrief verschijnt zeker niet dagelijks terwijl je graag snel op de hoogte gebracht wil zijn. Daarom hebben we op Mondzorgforum op MedicPlek een subgroep voor het netwerk gemaakt.

Hierop kan je jouw casussen plaatsen waardoor je meerdere mondhygienisten en diëtisten kunt laten meedenken. Of misschien wil je graag een ervaring delen waar we allemaal van kunnen leren? Ook dat kan en daarnaast kan je zelf je input leveren door vragen te beantwoorden of nieuwtjes te plaatsen. Een beschaafde discussie gaan we ook niet uit de weg. Het beheer wordt verzorgd door onze voorzitter, Lieneke. Ze zal hierop interessante artikelen plaatsen en vragen om jouw mening.

MedicPlek maakt het werk van zorgprofessionals en bedrijven verbonden met de zorg overzichtelijker, leuker en veiliger. Het is een zeer gebruiksvriendelijk en veilig platform voor alle communicatie- en documentatiestromen. Een centrale plek waarin alle medewerkers met veel plezier kennis ophalen en delen, samenwerken en zijn of haar taken beheren. MedicPlek werkt volledig in de Cloud en op zowel desktop als smartphone en tablet.

Wil je graag op MedicPlek terecht maar heb je nog geen toegang? Stuur dan een berichtje naar netwerkvoedingenmondgezondheid@gmail.com

Zie je daar!